Excelenta in servicii medicale, alaturi de o echipa cu medici de elita.

Articole utile:
Facebook
Image Alt

Viziunea OpenMed

Despre noi

Clinica noastră dispune de o echipa de medici de elita si de dotari de ultima generatie. Un alt punct forte al clinicii noastre il reprezinta importanța pe care o acordăm pacientului și problemelor medicale cu care acesta soseste în clinică, pacientul fiind degrevat, din momentul preluării sale de o echipa de medici, de orice grijă privind efectuarea investigatiilor medicale suplimentare.

OPENMED Healthcare
f

Misiunea OpenMed

Avantaje

Aici veti gasi un echilibru perfect intre calitatea personalului si serviciile prestate, toate acestea ducand la safisfacerea si rezolvarea problemelor de sanatate ale pacientului.

De ce?

Excelenta in servicii medicale, alaturi de o echipa cu medici de elita. Clinica noastra este construita in jurul valorii umane si este sustinuta de o echipa preocupata de sanatatea fiecarui pacient
Ofera servicii medicale de excelenta, inclusiv o serie de anlize si investigatii care nu sunt disponibile in sistemul public.
Ofera o gama extinsa de servicii medicale si analize de laborator la un nivel ridicat de profesionalism si confort.

Echipamente

Ne straduim sa facem un pas inainte si am acordat atentie deosebita echipamentelor medicale ultramoderne de ultima generatie.

Grija

Devotamentul si atentia sporita sunt printre cele mai importante aspecte de care avem grija. Pentru noi fiecare pacient este OM. De aceea tot ceeea ce facem porneste din respect pentru oameni si pentru sanatatea lor.

Alege
  • Pentru ca meriti tot ce este mai bun. Serviciile medicale oferite de OPEN MED sunt comparative cu cele ale clinicilor medicale din strainatate
  • Un diagnostic exact si un sfat medical acordat de specialisti de elita.
  • Un program de tratament individualizat, care intampina nevoile dumneavoastra
  • Aparatura de investigatiii de ultima generatie unica in Romania.

Daca te confrunti cu o situatie medicala complexa iti punem la dispozitie doctori de elita, profesionalismul echipei medicale, echipament medical de ultima generatie si nu in ultimul rand grija si atentia fata de orice pacient.

Efectueaza o programare in cadrul OpenMed

15
Medici specialisti
4649
Pacienti tratati
6890
Analize de specialitate
6280
Consultatii

De ce sa alegi Open Med

Testimoniale

h

O clinica de ultima generatie, foarte curat , colectiv cu un zambet pe chip mereu, și mereu in sprijinul pacientelor , medicii foarte buni. Recomand cu multa incredere!

Angela Nicoleta Scurtulescu Pacienta Open Med

h

O clinica de 5 stele! Iar doamna Dr.Dijmarescu este un om minunat si un doctor de exceptie care ma ajutat sa aduc pe lume o fetita minunata!

Adelina Maria Stefan Pacienta Open Med

h

Clinica la standarde Europene, personal calificat, profesionist si doctori foarte buni si implicati cu totul. Recomand cu foarte mare incredere!!

Georgiana Adela Popescu Pacienta Open Med