Excelenta in servicii medicale, alaturi de o echipa cu medici de elita.

Articole utile:
Facebook
Image Alt

Sectia obstetrica – ginecologie

Sectia obstetrica – ginecologie

Managementul simptomelor ginecologice ale pacientei, precum si al altor semne si simptome anormale detectate in timpul examinarii necesita folosirea tuturor abilitatilor si cunostintelor medicului si este o provocare in practicarea artei medicale, intr-o maniera care conduce la aliante efective intre medici si pacientii lor. Medicii trebuie sa asculte atent descrierea de catre bolnav a naturii si severitatii simptomelor. Arta obtinerii istoricului medical nu trebuie minimalizata. Medicii trebuie de asemenea sa intuiasca si ceea ce pacientii omit sa transmita : temerile lor, anxietatile si experientele personale care i-au determinat sa reactioneze intr-o anumita maniera atunci cand au fost confruntati cu o criza ( diagnosticul unei anomalii detectate la examinare, testele de laborator sau imagistica pelviana).

Sectia obstetrica – ginecologie

Medicul trebuie sa-si foloseasca cunostintele ginecologice obtinute prin educatie, experienta personala, acumulate de la profesori si mentori, din literatura medicala, straduindu-se intotdeauna sa obtina cele mai recente informatii. Pacientii prezinta frecvent un set unic de circumstante, probleme medicale sau o combinatie de boli. Cunostintele derivate dintr-o baza de informatii trebuie aplicate folosind arta medicinei in interactiunea cu pacientii pentru mentinerea sanatatii, ameliorarea suferintei, managementul si vindecarea bolii. ( Novak, Ginecologie, Editura Medicla Callisto)

Sectia obstetrica – ginecologie

Pornind de la aceste deziderate a aparut proiectul Spitalului Privat OPEN MED, născut din dorinta de a oferi pacienţilor cele mai moderne conditii, precum si din respectul fată de cadrele medicale, care pot să-si desfăsoare actul medical aliniindu-se normelor europene. Aici puteti sa rezolvati multiple probleme de sanatate din domeniul specialitatilor chirurgicale in siguranta si confort spitalicesc deosebit. Pornind de la principiul ``Pentru ca ai grija de tine!``, asigurăm servicii medicale integrate, adaptate nevoilor individuale, promptitudine şi rapiditate în redobândirea şi menţinerea celui mai preţios bun al omului: SĂNĂTATEA.