Excelenta in servicii medicale, alaturi de o echipa cu medici de elita.

Articole utile:
Facebook
Image Alt

Spitalul OpenMed

Istoric

Proiectul Spitalului Privat OPEN MED s-a născut din dorinta de a oferi pacienţilor cele mai moderne conditii, precum si din respectul fată de cadrele medicale, pentru a le permite să-si desfăsoare actul medical aliniindu-se normelor europene. Aici puteti sa va rezolvati multiple probleme de sanatate din domeniul specialitatilor chirurgicale in siguranta si confort spitalicesc deosebit.

Misiunea noastră este să întâmpinăm fiecare pacient cu grijă, să ne asigurăm că este investigat şi diagnosticat corect, că este tratat complet, la timp, cu profesionalism şi cu respect. Pe scurt, dorim să oferim servicii medicale de calitate.

Intr- o lume a progreselor credem ca medicina fără ajutorul tehnicii nu mai poate fi imaginată, dar si că, fără omenie şi respect pentru valorile morale, aceasta rămâne doar o simplă meserie.

Telefoane utile:

0770.829.850

0770.368.535

Practicarea medicinei necesita multe abilitati. Pe langa cunostintele medicale doctorul trebuie sa posede abilitatea de a comunica si de a stabili relatii interpersonale care sa promoveze increderea si interactiunea medic- pacient. Alaturi de examinarea statusului medical general, evaluarea pacientei trebuie sa fie completa. Evaluarea trebuie sa includa orice conditie medicala manifesta a pacientei, precum si aspectele familiale, sociale si psihologice asociate situatiei acesteia. Aspectele de mediu si culturale care afecteaza pacienta trebuie considerate pentru a asigura cunoasterea situatiei acesteia in el contextul potrivit. O astfel de abordare este importanta in evaluarile de rutina si faciliteaza ingrijirea preventiva, continuitatea consilierii si evaluarea conditiilor medicale.

Dotari Spital

Pornind de la principiul ``Pentru ca ai grija de tine!``, asigurăm servicii medicale integrate, adaptate nevoilor individuale, promptitudine şi rapiditate în redobândirea şi menţinerea celui mai preţios bun al omului: SĂNĂTATEA.